Den ultimata guiden till kepsar: Allt du behöver veta om att välja rätt keps för din ansiktsform

26 juli 2022
Helen Johansson

editorial

Kepsen – Tidlös design

Det råder ingen tvekan om att kepsar har ett ögonblick. Från streetstyle-stjärnor till kändisar, alla bär kepsar nuförtiden. Men med alla olika stilar och modeller av kepsar som finns tillgängliga, hur vet du vilken som är rätt för dig? I den här artikeln kommer vi att diskutera allt du behöver veta om kepsar, inklusive vilka modeller som finns tillgängliga och när de bör bäras. Vi guidar dig också genom processen att hitta rätt keps för din ansiktsform. Så läs vidare för att lära dig allt om kepsar och hitta den perfekta kepsen för dig!

 

Det finns några olika modeller av kepsar på marknaden. Den mest populära modellen är baseballkepsen, som har en rundad form och ett visir. Baseballkepsar är vanligtvis tillverkade av bomull eller polyester och kan bäras av både män och kvinnor. En annan populär modell är snapback, som liknar basebollkepsen men som har en platt brätte. Snapbacks är också vanligtvis tillverkade av bomull eller polyester och kan bäras av både män och kvinnor. Slutligen finns det en trucker cap, som har en baksida i mesh och ett visir. Truckers kepsar bärs vanligtvis bara av män.

 

Nu när du känner till de olika modellerna av kepsar som finns tillgängliga, låt oss diskutera när de ska bäras. Baseballkepsar är de mest mångsidiga och kan bäras på en ledig dag eller till ett sportevenemang. Snapbacks är också ganska mångsidiga, men anses generellt sett mer stilfulla än baseballkepsar. Truckercaps brukar endast bäras vid mycket avslappnade tillfällen.

kepsar

Hitta din keps.

Nu när du vet allt om kepsar är det dags att hitta den perfekta för dig! Det första steget är att bestämma din ansiktsform. Om du har ett runt ansikte kan du leta efter kepsar med ett visir som hjälper till att förlänga ditt ansikte. Om du har ett ovalt ansikte kommer alla typer av kepsar att se bra ut på dig. Om du har ett fyrkantigt ansikte ska du leta efter keps med en rundad form för att mjuka upp dina drag. Om du har ett hjärtformat ansikte kan du välja kepsar med visir eller snapback för att balansera din look.

 

När du väl känner till din ansiktsform är det lätt att välja rätt keps! Tänk bara på tillfället och vilken typ av keps som passar både dig och händelsen. Tack för att du läste denna guide och lycka till!

Fler nyheter